News.ua


Зенітно-кулеметному батальйону Прикарпаття передали обладнання на понад ₴500 тисяч

Февраль 25
03:49 2024


Прикарпаття передало для зенітно-кулеметного батальйону, завданням якого є захист неба від російських атак, обладнання на понад 500 тисяч гривень.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Чергову допомогу передали для військових формувань Прикарпаття. Для зенітно-кулеметного батальйону, завдання якого оберігати наше небо від ворожих атак, передали: 4 комплекти панелей відображення повітряної обстановки з відповідною комплектацією для забезпечення роботи пунктів управління, які здійснюють керування мобільними вогневими групами», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за допомогою цих приладів військові мають можливість вчасно визначити повітряні цілі, а відтак оперативно спрацювати для їх знищення.

Також військовим передали генератори, автомобільні шини.

Загальна вартість допомоги – понад 500 тисяч гривень. Підкреслюється, що це кошти, виділені у межах цільових програм підтримки військових формувань області.

Також голова ОВА інформує, що для Калуського центру комплектування за бюджетні кошти придбали й передали комп’ютерну техніку вартістю 100 тисяч гривень.

Читайте також: Прикарпатська громада передає на фронт військове обладнання на ₴2,5 мільйона

Як розповіла Онищук, цього року на Регіональну цільову програму надання шефської допомоги військовим формуванням з обласного бюджету передбачено 1,5 млн гривень. На останній сесії Івано-Франківської обласної ради додатково спрямували 19,4 млн гривень. Фінансування заходів Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Івано-Франківській області становить 30 млн гривень.

Як повідомляв Укрінформ, на Прикарпатті для військових на благодійному аукціоні зібрали понад 2,4 млн грн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

‘ » » , PornHub |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua