News.ua


Зеленський затвердив новий склад Комісії у питаннях помилування

Август 21
16:46 2021

Президент Володимир Зеленський затвердив новий склад Комісії у питаннях помилування.

Текст відповідного указу оприлюднено на сайті глави держави, передає Укрінформ.

«На зміну Указу Президента України від 6 грудня 1999 року № 1532 «Про Комісію при Президентові України у питаннях помилування» (з наступними змінами) затвердити новий персональний склад Комісії при Президентові України у питаннях помилування», — йдеться у документі.

Згідно з ним, очолив комісію керівник Кабінету керівника Офісу Президента Андрій Гота. Заступниками голови комісії стали радник керівника ОП Олександр Козенко та заступник керівника Департаменту з питань громадянства, помилування, державних нагород — керівник управління з питань помилування ОП Дмитро Журавльов. Секретарем комісії є головний консультант управління з питань помилування Департаменту з питань громадянства, помилування, державних нагород ОП Олександр Марченко.

Читайте також: Президент вніс зміни до Положення про порядок здійснення помилування

До складу Комісії у питаннях помилування також увійшли заступник керівника ОП Олексій Дніпров, перший заступник голови Служби безпеки України, керівник Антитерористичного центру при СБУ Сергій Андрущенко, заступник міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко, начальник Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Сергій Гречанюк.

Членами комісії за згодою є волонтер Ольга Башей і виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко.

Фото: www.president.gov.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Голови комітетів закордонних справ країн світу засудили ухвалений у Грузії закон про «іноагентів»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua