News.ua


Зеленський відзначив успіхи українських воїнів на фронті

Ноябрь 04
22:58 2022


Президент Володимир Зеленський відзначив успіхи бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, бійців 406-ї окремої артилерійської бригади і підрозділу 301-го Нікопольського зенітного ракетного полку на фронті протягом останньої доби.

Про це він зазначив у своєму відеозверненні 4 листопада, передає Укрінформ.

“На півдні, як завжди, хороші здобутки у бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Знищують техніку ворога, російську живу силу. На відмінно працюють і бійці 406-ї окремої артилерійської бригади – дуже влучно”, — сказав він.

Зеленський розповів, що протягом цієї доби в більшості регіонів нашої держави кілька разів оголошувалася повітряна тривога. Є збиті «Шахеди» і «Калібри».

Читайте також: Світ не сприймає брехливу риторику рф та звертає увагу лише на те, що вона робить — Зеленський

Зокрема, вісім «Шахедів» збито підрозділом 301-го Нікопольського зенітного ракетного полку. Два «Калібри» знищені підрозділами повітряних командувань «Південь» і «Центр».

Президент подякував військовим за цей результат.

Як повідомляв Укрінформ, президент Зеленський під час свого відеозвернення заявив, що протягом тижня найбільш жорстокі бої зосереджені на Донбасі — поблизу Бахмута і Соледара. росія там втратила більше людей, ніж у двох Чеченських війнах.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський призначив Залужного послом у Великій Британії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua