News.ua


Зеленський відзначив успіхи українських десантників

Октябрь 14
14:28 2023


Президент України Володимир Зеленський відзначив успіхи бійців 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це глава держави написав у соцмережі X.

«Наші воїни потужно боронять українську землю від російського зла. І для мене завжди честь відзначати успіхи, зокрема, нашої славетної «Сімдесятдевʼятки» ДШВ — 79-ї окремої десантно-штурмової бригади», — заявив Зеленський.

Він зауважив, що цей підрозділ із початку повномасштабного вторгнення захищав Сєвєродонецьк, Ямпіль, Лиман, Слов’янськ, і продовжує давати необхідні державі результати на Донеччині.

Читайте також: Зеленський в Одесі вшанував пам’ять полеглих воїнів Військово-Морських сил

«Дякую, воїни, за вашу сміливість і самовідданість! Слава всім, хто міцно тримає українські позиції та знищує окупанта», — заявив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня Зеленський відзначив державними нагородами ще 472 захисників України, 282 з них – посмертно.

Фото: @ZelenskyyUa

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Не гірша за людську. У США винайшли інноваційну електронну шкіру для роботів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua