News.ua


Зеленський розповів про деталі сьогоднішнього засідання Ставки

Май 08
22:20 2023


Спираючись на дані розвідки та військових, які обговорювалися на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача, Україна робитиме певні кроки, які зміцнять захист держави.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Провів сьогодні засідання Ставки. Доповідали й командувачі оперативних напрямків, і Головком, і керівники розвідки. До речі, доповіді Буданова та Литвиненка були особливо ґрунтовними, дуже актуальними, і на їхній основі ми будемо робити певні кроки – кроки, які зміцнять наш захист», — сказав глава держави.

За словами Президента, були також доповіді щодо підготовки нових військових підрозділів та постачання боєприпасів.

«Провів нараду з міністром з питань стратегічних галузей промисловості щодо боєприпасів. Є хороші новини щодо цього», — поінформував Зеленський.

Читайте також: Президент: Успіхи українців в обороні проти агресії рф — це антидот проти інших агресій

Як повідомляв Укрінформ, Президент провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили останні повітряні атаки ворога, ситуацію на фронті та постачання боєприпасів. Також було заслухано доповіді про оперативну ситуацію на фронті та плани загарбників на найближчий час.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Після удару РФ по Одесі посол Брінк наголосила на важливості посилення ППО України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua