News.ua


Зеленський приїхав до Миколаєва

Октябрь 20
16:21 2023

Президент України Володимир Зеленський провів у Миколаєві нараду з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області.

Про це повідомляється на сайті Глави держави, передає Укрінформ.

«Під головуванням Президента України Володимира Зеленського в Миколаєві відбулася нарада з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області», — йдеться у повідомленні.

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім поінформував Главу держави та інших учасників зустрічі про поточну ситуацію в регіоні, а міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич – про стан забезпечення життєдіяльності міста.

Зокрема, Президента поінформували про ситуацію з відновленням водо- та газопостачання в деокупованих населених пунктах, щодо водопостачання Миколаєва, а також загалом про підготовку до опалювального сезону.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» Андрій Гнатов доповів про безпекову обстановку в Чорному морі, зокрема про загрози судноплавству, створені РФ, прикриття портової інфраструктури та результати роботи «зернового коридору».

Читайте також: Зеленський у Херсоні зустрівся з військовим командуванням

Керівники правоохоронних органів регіону поінформували про оперативну та криміногенну ситуацію на території Миколаївської області й координацію роботи правоохоронців.

Як повідомляв Укрінформ, голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім днями заявив, що якість води у місті Миколаєві взимку погіршиться, але триває пошук шляхів вирішення цієї проблеми.

Раніше за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на реконструкцію мереж водопостачання у Миколаєві виділено 1 мільярд 210 млн, з них на 2023 рік – близько 670 млн грн.

12 квітня 2023 року виповнився рік, коли Миколаїв з майже півмільйонним населенням залишився без централізованого водопостачання. Це сталося через перебитий російськими загарбниками водогін Дніпро-Миколаїв, який знаходиться на території Херсонської області. Згодом обласний центр став єдиним містом не лише в Україні, а й у світі, де у систему почали подавати солону воду з Дніпро-Бузького лиману.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У військовій контррозвідці СБУ показали, як нищать окупантів на Харківському напрямку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua