News.ua


Зеленський назвав надважливою заяву Організації американських держав на підтримку України

Июнь 24
10:10 2023

Президент Володимир Зеленський подякував країнам – членам Організації американських держав за потужну заяву на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твіттері.

«Вдячний 22 країнам – членам Організації американських держав за потужну заяву на підтримку України, схвалену на 53-й сесії Генеральної асамблеї», — зазначив Зеленський.

За його словами, «заклики до негайного виведення військ агресора з України та притягнення до відповідальності всіх винних у воєнних злочинах – надважливі».

«Цінуємо активну підтримку країнами Американського континенту зусиль з досягнення справедливого і тривалого миру для України», — наголосив Президент.

Читайте також: Посли G7 підтвердили підтримку Формули миру Зеленського

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський запросив членів Організації американських держав долучитися до імплементації української Формули миру та підготовки Глобального саміту миру.

До складу Організації американських держав увійшли 35 країн. Країни Євросоюзу, а також іще 51 держава, зокрема й Україна, належать до інституту постійних спостерігачів Організації.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новини 9 травня: Рада звільнила двох міністрів, енергетики вивели з експлуатації дві ГЕС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua