News.ua


Зеленський: Фронтова ППО потрібна Україні так само, як і захист для міст та сіл

Апрель 21
18:28 2024


Фронтова протиповітряна оборона потрібна так само, як і захист українським містам і селам.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Продовжуємо зараз наші контакти з американською стороною. На всіх потрібних рівнях. Для нас дуже важливе тепер оперативне рішення Сенату на підтримку українського пакета. Тож і на рівні Офісу, на рівні наших дипломатів активно працюємо, щоб був позитив політичний, у швидкому затвердженні пакета, а також і позитив у самому пакеті – його правильне наповнення, наповнення саме тим, що так очікують наші воїни на фронті», — сказав Зеленський.

Відео: ОП

Він наголосив, що цей час між політичними рішеннями й реальними ураженнями ворога на фронті, між затвердженням пакета й силою захисників – час має бути максимально коротким. І сила – саме такою, яка дійсно може змінити ситуацію на передовій, додав Президент.

«Фронтова ППО потрібна так само, як і захист нашим містам і селам. Наші далекобійні можливості. Наша артилерія. Наші можливості розширювати простір нашого контролю. Зараз кожен день важливий – важливий у комунікації, у політиці, у логістиці. І я дякую всім нашим друзям у Сполучених Штатах, кожному нашому партнеру у світі, хто так само, як і ми в Україні, розуміє спільні можливості, спільні завдання. Всіма методами разом маємо зупиняти російський терор, обмежувати російський потенціал війни та примушувати Путіна визнати очевидне – визнати, що ця війна нічого йому не дасть», — наголосив глава Української держави.

Читайте також: Зеленський: Допомога США дасть змогу Україні стабілізувати ситуацію й перехопити ініціативу на фронті

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський під час термінового засідання Ради Україна – НАТО заявив, що для оборони Україні потрібно ще щонайменше сім систем Patriot чи подібних систем ППО.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Харківщині внаслідок обстрілу загинула жінка

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua