News.ua


«Євросолідарність» висунула Романа Сущенка кандидатом у народні депутати

Сентябрь 15
06:40 2021

Партія «Європейська солідарність» висуває чинного першого заступника голови Черкаської обласної ради, колишнього політв’язня Кремля Романа Сущенка кандидатом у народні депутати у 197-му виборчому окрузі в Черкаській області на проміжних виборах до Верховної Ради.

Як передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу “Євросолідарності”, про це на брифінгу повідомив лідер партії Петро Порошенко.

“Сьогодні я хочу представити і оголосити рішення з`їзду висунути в Черкаській області по мажоритарному округу до Верховної Ради Романа Сущенка. Це легендарна особистість”, – сказав Порошенко.

Крім того, від партії було представлено кандидата у народні депутати у 184-му окрузі на Херсонщині. Ним став фермер, меценат Ігор Йосипенко.

Читайте також: Колишні в’язні Кремля створили спільну платформу

Роман Сущенко — колишній кореспондент Укрінформу. Був незаконно заарештований та утримувався за гратами в РФ з 30 вересня 2016 до 7 вересня 2019-го.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще шість кандидатів на довибори в Раду

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

1 вересня в цих округах розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новини 3 травня: пом'якшення валютних обмежень від НБУ, РФ імпортує компоненти для своїх винищувачів з 22 країн

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua