News.ua


Єрмак у Києві зустрівся з Майком Помпео

Февраль 02
22:27 2024

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з колишнім державним секретарем Сполучених Штатів Америки та ексголовою ЦРУ Майком Помпео, який прибув до Києва.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Зазначається, що під час зустрічі Єрмак подякував Президенту США, обом палатам і партіям Конгресу і всьому американському суспільству за потужну підтримку України.

Він також висловив сподівання на продовження підтримки з боку США, адже вона ґрунтується на спільних демократичних цінностях та повазі до міжнародного права, які захищає український народ.

Водночас керівник ОП наголосив на необхідності дати чіткий сигнал Росії, що своєю агресією вона не може порушувати суверенітет незалежних держав і визначати долю інших вільних народів.

Читайте також: Помпео вважає, що США підтримуватимуть Україну й у разі президентства Трампа

Як повідомлялося, колишній державний секретар США Майк Помпео під час візиту у Токіо висловив переконання, що Вашингтон продовжить фінансову і військову підтримку України і у разі обрання президентом США Дональда Трампа.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

«Бенфіка» з Трубіним здолала «Ароуку» в чемпіонаті Португалії з футболу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua