News.ua


Єрмак розповів, чому пише «ребуси» в соцмережах

Декабрь 29
18:28 2022

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак пише на своїх сторінках у соцмережах так звані «ребуси» задля позитиву і прагне, аби Володимир Зеленський пішов на другу президентську каденцію.

Про це він розповів в інтерв’ю Наталії Мосейчук, повідомляє Укрінформ.

«Чому я став це (писати ребуси – ред.) робити? Тому що, по-перше, важливо людям давати надію. Дуже важливо навіть до дуже серйозних речей ставитися з позитивом. І плюс ми всі колись були фанатами кросвордів, ребусів і т.д.», — сказав Єрмак.

Очільник ОП зауважив, що писати дописи у соцмережах йому допомагають, проте він особисто теж «бере участь».

Читайте також: Сьогодні є стовідсоткова віра Америки в нашу перемогу — Єрмак

«Це дає позитивний поштовх. Тим паче, що завжди, коли я це роблю, це пов’язано з якимись приємними новинами, з якимись подіями, про які можна сказати або які можна анонсувати і які дійсно викличуть у людей позитив», — пояснив він мету свого креативного підходу до постів.

У той же час на запитання, чи планує Володимир Зеленський балотуватися на другий термін, Єрмак відповів, що це питання з главою держави не обговорював, але, на його особисту думку, Зеленський під час виборів знову має кандидувати у президенти.

«Країна отримала найкращого Президента за 30 років. І я вважаю, що дуже багато ще чого він може для цієї країни зробити, Моя особиста думка — він повинен піти на другий термін», — зазначив керівник ОП.

Читайте також: На Банковій порахували, скільки Зеленський з 24 лютого провів розмов, зустрічей та виступів

Водночас Єрмак додав, що постійно знаходиться біля Президента, бо є його менеджером і працює над тим, щоб зробити його «ще більше ефективним».

Як відомо, керівник ОП Андрій Єрмак часто використовує символи у написанні дописів у соціальних мережах.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Мінстратегпром розширили можливості бронювання військовозобов'язаних, які працюють в ОПК

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua