News.ua


Війська рф обстріляли Очаків, пошкоджені будинки

Март 12
08:59 2023


російська армія вночі завдавала артилерійських ударів по Очакову Миколаївської області, пошкоджені приватні будинки та багатоповерхівка.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Сьогодні, 12 березня, о 00:45-00:49 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Відбулося займання автівок, пошкоджено приватні будинки, багатоповерхівка. Наслідки пошкоджень уточнюються. Постраждалих немає”, — йдеться в повідомленні.

За словами Кіма, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте також: ЗСУ за добу знищили ще понад тисячу російських загарбників

Як повідомлялося, у Миколаївській області росіяни постійно завдають ударів по акваторії та території Очаківської громади.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Жителям Антонівського старостинського округу Херсона передали понад 60 генераторів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua