News.ua


В Україні завтра дощитиме на сході і заході, вдень — до +17°

Март 26
16:47 2023


У понеділок, 27 березня, в Україні буде хмарно з проясненнями, дощі очікуються вдень у східних і західних областях.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«Хмарно з проясненнями. У східних областях, вночі на Лівобережжі та в Карпатському регіоні невеликий дощ, вдень у західних областях помірні, місцями значні дощі, в Карпатах з мокрим снігом; на решті території без опадів. Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с, в західних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 12-17°, в західних областях 4-9° тепла; в Карпатах вночі та вдень 0-5° тепла», — йдеться у повідомленні.

У Києві та Київській області опадів не передбачається.Температура у столиці вночі становитиме 3-5° тепла, вдень 12-14°, по області буде вночі 2-7° тепла, вдень 12-17°.

Синоптики прогнозують, що 28 березня в Україні буде хмарно. У західній частині очікується мокрий сніг, на дорогах ожеледиця; температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. У східних областях вночі без опадів, вдень ітиме дощ; температура вночі 2-7° тепла, вдень 12-17°. На решті території — дощ із переходом у мокрий сніг, місцями значні опади; температура вночі та вдень 2-7° тепла, вдень місцями 8-13° тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, в західних областях місцями 25 м/с.

Хмарну з проясненнями погоду обіцяють 29 березня. За прогнозом, уночі на Лівобережжі та в західних областях часом ітиме сніг, вдень на Правобережжі та в східних областях невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця, на решті території без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, вночі в Україні, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, на півдні та сході країни близько 0°; вдень 0-5° тепла, на Закарпатті до 9° тепла.

У Карпатах часом сніг, пориви вітру 25-30 м/с, хуртовини; температура вночі 6-11°, вдень 2-7° морозу.

У Києві та області 28 березня буде хмарно, часом дощ із переходом у мокрий сніг, вдень очікуються значні опади; пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Температура вночі та вдень у столиці 4-6° тепла, у регіоні 2-7°.

Наступного дня, 29 березня, у столичному регіоні буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця. Температура у Києві вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла, по області буде вночі 1-6° морозу, вдень 0-4° тепла.

Читайте також: У Карпатах зберігається значна сніголавинна небезпека

В останні дні березня також прогнозують опади. За словами синоптиків, 30 березня у південній частині, вночі і в більшості західних областей місцями невеликий, вдень у східній частині помірний дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів; а 31 березня вночі у західній та східній частині, вдень в Україні мокрий сніг і дощ.

Температура вночі 0-6° морозу, на півдні та заході близько 0°; вдень 30 березня 1-7° тепла, 31 березня 4-10° тепла, на півдні та Закарпатті місцями до 13°.

У Києві та області в ці дні без опадів, лише вдень 31 березня часом ітиме дощ. Температура у столиці вночі становитиме 3-5° морозу; вдень 30 березня 4-6° тепла, 31 березня 6-8° тепла. По області буде вночі 1-6° морозу; вдень 30 березня 2-7° тепла, 31 березня +4-9°.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Міністр військового кабінету Ізраїлю погрожує відставкою, якщо Нетаньягу не виконає його умови

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua