News.ua


В ОП презентували план швидкого відновлення інфраструктури

Июль 21
18:22 2022


Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко та Надзвичайний посол Італійської Республіки в Україні П’єр Дзадзо обговорили участь Італії у відбудові інфраструктурних об’єктів України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

“Учасники заходу обговорили участь Італії у відбудові інфраструктурних об’єктів у нашій країні, зруйнованих унаслідок повномасштабної російської агресії на території Київської, Одеської та Житомирської областей”, — ідеться в повідомленні.

Тимошенко презентував план швидкого відновлення інфраструктури (Fast Recovery plan) у населених пунктах, що постраждали від бойових дій.

Читайте також: Туреччина готова підтримати Україну не лише у відбудові Харківщини

“Ми хочемо відновити приватні будинки, квартири, школи, дитячі садки та мережі. Ми потребуємо цього вже зараз. Саме тому ми спілкуємося з низкою країн щодо надання нам допомоги в реалізації плану швидкого відновлення”, – повідомив Тимошенко.

Він наголосив, що Президент Володимир Зеленський під час перемовин з лідерами інших країн обговорює їхню участь у відбудові інфраструктури населених пунктів України.

“У нас є загальний план швидкого відновлення України, а також регіональні плани. Зацікавлені країни можуть брати участь не лише у відбудові населених пунктів, регіонів, а й окремих об’єктів, наприклад шкіл”, – розповів заступник керівника ОП.

Читайте також: Україні для відбудови потрібно щорічно $30-100 мільярдів – Милованов

Тимошенко поінформував італійського посла про роботу онлайн-платформи, на якій розміщено актуальну інформацію щодо пошкоджених об’єктів.

Зі свого боку Посол Італії зазначив, що його країна зацікавлена брати участь у відновленні постраждалих населених пунктів і регіонів. Зокрема, йдеться про співпрацю українських та італійських міст, які мають досвід партнерських відносин.

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко обговорив із послом Туреччини в Україні Ягмуром Ахметом Гульдере план швидкого відновлення Харківської області.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Естонія думає над закриттям на ніч ще одного КПП на кордоні з Росією

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua