News.ua


В Одесі через знеструмлення немає тепла та води

Декабрь 06
03:22 2022


Внаслідок російських атак по об’єктах критичної інфраструктури та відсутності електроенергії в Одесі було призупинене тепло- та водопостачання. В «Укренерго» обіцяють розв’язати проблему з електрикою в найближчі кілька днів.

Про це повідомів міський голова Одеси Геннадій Труханов, передає Укрінформ із посиланням на Громадське.

«Якщо ситуація не покращиться, підвіз води в усі райони міста буде здійснюватися спеціалізованими машинами», — зазначив він.

За словами Труханова, наразі в Одесі працює оперативний штаб. Усі співробітники ДТЕК, «Інфоксводоканалу» та комунальні служби працюють у цілодобовому режимі. Також у місті є «Пункти незламності», де можна зігрітись та підзарядити гаджети, додав мер.

Читайте також: В Одесі знеструмлені всі насосні станції — місто без води і тепла

Глава «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону заявив, що перша подача електроенергії до Одеси очікується за резервними схемами ввечері 5 грудня, і далі ця потужність по черзі передаватиметься між групами споживачів. Він пояснив, що насамперед триває підключення критичної інфраструктури.

«Загалом цю проблему ми вирішимо у найближчі кілька днів», — зазначив Кудрицький.

Читайте також: Загарбники обрали для атаки пік морозів, наслідки планується ліквідувати за 1-2 дні — Укренерго

Як повідомлялося, станом на 5 грудня ситуація в енергосистемі України залишається складною. Зберігається дефіцит електроенергії. Всім обленерго доведені ліміти добового споживання електроенергії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Мультфільм «Думками навиворіт 2» встановив рекорд із касових зборів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua