News.ua


Управління ШІ: лідери G7 уклали угоду про створення "Хіросімського процесу"

Май 20
17:42 2023

getty images

Лідери країн «Великої сімки» погодилися в рамках «Хіросімського процесу» провести обговорення та прийняття міжнародних технічних стандартів для надійності штучного інтелекту (ШІ).

Про це повідомляє Bloomberg.

Відповідні питання уряди мають обговорити на рівні кабінетів міністрів і представити результати до кінця року.

Прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда закликав до співпраці в напрямку безпечного транскордонного потоку даних, пообіцявши зробити фінансовий внесок у ці зусилля.

Зазначається, що заклик до посилення регулювання перегукується із закликами лідерів промисловості та урядів у всьому світі після того, як ChatGPT від OpenAI розпочав перегони між компаніями, щоб швидше розвинути технологію.

«Побоювання полягають у тому, що досягнення, які можуть створювати текст, що звучить як людська мова, а також генерувати зображення і відео, якщо дозволити їм розвиватися безконтрольно, можуть стати потужним інструментом дезінформації та політичної дезорганізації», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо:

Генеральний директор OpenAI Сем Альтман визнає, що одним з його «найбільших занепокоєнь» є потенціал штучного інтелекту впливати на вибори у США наступного року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

188 партій не відзвітували про майно та доходи, їх очікує невеликий штраф

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua