News.ua


Умєров відвідав бойові бригади, які воюють на сході

Октябрь 08
12:52 2023


Міністр оборони України Рустем Умєров відвідав бойові бригади, які у складі оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» боронять державу на східному напрямку.

Як передає Укрінформ, про це Умєров повідомив у Фейсбуці.

ПІд час робочої поїздки голова Міноборони заслухав командувача ОСУВ «Хортиця» генерал-полковника Олександра Сирського про роботу в основному командному пункті, управління діями підрозділів у складі угруповання військ й оперативну обстановку на фронті в зоні відповідальності ОСУВ, а також про склад сил і засобів ворога, напрямки його ймовірних дій.

Умєров відвідав бойові бригади, які воюють на сході / Фото: Рустем Умєров

Умєров поспілкувався із захисниками й захисницями східного напрямку, а саме: бійцями 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 93-ї ОМБр «Холодний Яр» та 5-ї ОМБр.

Читайте також: Умєров провів нараду з представниками Генштабу

Міністр вручив військовим нагороди й особисто подякував кожному, хто щоденно охороняє спокій українців.

«Дякую за надлюдську силу, стійкість та вірність державі», – наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на Куп’янському напрямку в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» оборонці відбили 13 російських атак у районах Синьківки та Іванівки Харківської області.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Індії бойовики напали на туристичний табір, є поранені

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua