News.ua


Українським арбітрами довірили матч відбору Євро-2024 за участю іспанців

Ноябрь 15
20:11 2023


На відбірковому поєдинку чемпіонату Європи з футболу Кіпр — Іспанія (група А), який відбудеться 16 листопада, працюватиме українська суддівська бригада. 

Як повідомляє пресслужба Європейського союзу футбольних асоціацій (УЄФА), головним арбітром зустрічі призначено Миколу Балакіна, передає Укрінформ.

На лініях йому допомагатимуть Олександр Беркут та Дмитро Запороженко. Четвертий арбітр — Віталій Романов. Арбітр відеоспостереження (VAR) — Катерина Монзуль, її асистент — Олексій Деревінський.

Також додамо, що у ролі суддівського спостерігача на матчі в групі І Швейцарія — Косово (18 листопада) працюватиме українець Віктор Швецов.

Читайте також: Спаллетті: Італія остерігається матчів з Північною Македонією та Україною

Нагадаємо, що збірна України свій заключний матч кваліфікації Євро-2024 проти команди Італії проведе 20 листопада на полі «БайАрени» в німецькому Леверкузені (початок — о 21.45).

Турнірне становище: Англія — 16 очок (після 6-ти ігор), Україна — 13 (7), Італія — 10 (6), Північна Македонія — 7 (6), Мальта — 0 (7).

У фінальний турнір чемпіонату Європи, який пройде влітку 2024 року у Німеччині, вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи.

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Голова ЦВК розповів про можливі проблеми з проведенням виборів на деокупованих територіях

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua