News.ua


Україна підтримує рішення США щодо санкцій проти Коломойського – Президент

Март 13
03:31 2021

Україна підтримує рішення США щодо санкцій проти колишніх власників ПриватБанку та працює над тим, щоб повернути в країну ці кошти.

Про це Президент Володимир Зеленкий заявив у відеозверненні, оприлюдненому у Фейсбуці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо санкцій Сполучених Штатів Америки щодо колишніх власників ПриватБанку. Ми підтримуємо це рішення і працюємо над тим, щоб повернути в Україну кошти, щоб повернути в Україну справедливість. Її головний принцип полягає в тому, що ми чітко бачимо різницю між поняттями «великий бізнес» та «олігархічний клас». А от прізвища тут не мають жодної різниці: Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ чи будь-хто інший», — заявив Зеленський.

За його словами, важливо одне: якщо людина готова працювати законно та прозоро – її підтримають, якщо ж хоче і надалі створювати монополії, контролювати ЗМІ – цей час закінчується.

Читайте також: В Офісі Президента прокоментували можливість санкцій та екстрадиції Коломойського до США

Як повідомлялося, 5 березня держсекретар США Ентоні Блінкен оголосив про санкції Сполучених Штатів щодо Ігоря Коломойського. Бізнесмену, його дружині та дітям заборонено в’їзд у США.

Офіс Президента України подякував США «за підтримку деолігархізації».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Олег Скрипка рассказал об общении с родственниками в РФ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua