News.ua


Україна очікує справедливих рішень на липневому саміті НАТО — Єрмак

Март 08
12:41 2024

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак висловлює сподівання на справедливі рішення саміту НАТО у Вашингтоні в липні 2024 року.

Про це йдеться в повідомленні на сайті глави держави, передає Укрінформ.

Єрмак провів зустріч з делегацією американського аналітичного центру Інститут Гудзона на чолі з його президентом та виконавчим директором Джоном Волтерсом і подякував за візит та послідовну підтримку України в боротьбі проти російської агресії.

“Важливо, щоб ви на власні очі побачили, що українці залишаються міцними та продовжують боротьбу за свою свободу”, — заявив Єрмак.

Керівник ОП наголосив на важливості того, щоб підтримка України з боку США не припинялася.

Єрмак також зауважив, що Україна має сподівання на справедливі рішення саміту НАТО у Вашингтоні в липні 2024 року. Він нагадав про започаткування діяльності Міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України, яка, зокрема напрацьовує відповідні пропозиції щодо наближення України до Альянсу.

Читайте також: Президент не вбачає ризиків для міжнародної безпеки у запрошенні України до НАТО

Учасники зустрічі домовилися підтримувати регулярний обмін думками і скоординували кроки щодо подальшої взаємодії.

Як повідомляв Укрінформ, Єрмак та експрем’єр Фінляндії Санна Марін, яка входить до Міжнародної робочої групи з питань безпеки та євроатлантичної інтеграції України, обговорили ситуацію на фронті та перспективи вступу України до Євросоюзу і НАТО.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Партизани провели диверсію на залізниці у російському Смоленську (відео)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua