News.ua


Україна готова допомогти Молдові позбутись російських загарбників — Буданов

Июль 22
22:04 2022


Україна готова допомогти Молдові звільнити її територію від російських загарбників.

Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив в ефірі телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

«Я підтримую прагнення Молдови позбутися окупаційних військ на її території. І ми як держава і як спецслужба зробимо все для того, щоб допомогти братній державі позбутися окупантів на своїй землі», — сказав Буданов.

Читайте також: Буданов не виключає спроб наступу росії на Одесу

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня Президент Молдови Мая Санду на спільній з Президентом України Володимиром Зеленським пресконференції в Києві заявила, що Молдова робить усе можливе, щоб запобігти загрозі України з боку невизнаного Придністров’я.

Раніше росія намагалася використати цю окуповану нею територію Молдови у війні проти України, зокрема шляхом диверсій і провокацій.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Миколаївщині дещо сповільнилися темпи відновлення — Кім

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua