News.ua


Угорщина може прийняти на лікування близько 300 поранених українських дітей

Июль 19
18:17 2022


Угорщина зараз може прийняти на лікування поранених українських дітей і військових, а студентам, які вимушено покинули навчання в Україні, запропонують стипендії.

Про це повідомив у Телеграмі голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький після зустрічі з угорською делегацією у Львові, передає Укрінформ.

«Зустрівся з угорською делегацією, яку очолив Державний секретар і заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Левенте Модьор. Під час зустрічі пан Модьор зазначив, що зараз Угорщина може прийняти на лікування близько 300 поранених українських дітей, а також хоче продовжити медичну програму для військових, яку започаткували у 2014 році. Для українських студентів, які вимушені покинути навчання, можуть запропонувати угорські стипендії», — написав очільник ОВА.

Читайте також: На Закарпатті домовлялися з угорцями про транзитні коридори для українського зерна

Козицький під час зустрічі також наголосив, що Львівщина має потребу в фінансах, щоб відремонтувати достатню кількість житла, аби переселити туди людей з тимчасових прихистків.

За інформацією керівника ОВА, Угорщина прийняла майже мільйон біженців з України.

Як повідомлялося, нещодавно голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів робочу зустріч з міністром аграрної політики Угорщини, щоби домовитися про транзитні коридори українського зерна через Закарпаття та Угорщину.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пам’яті солдата Владислава Качинського

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua