News.ua


У ЗСУ закликають військових рф вчити правила здачі в полон

Ноябрь 25
19:48 2022


Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача Збройних сил України оприлюднило звернення до російських військових із закликом вчити правила здачі в полон.

Як передає Укрінформ, відповідне звернення СтратКому ЗСУ опубліковано у Фейсбуці.

«Командири та начальники російської окупаційної армії! Добровільна здача в полон — це шанс для вас і ваших підлеглих залишитися живими. Багато хто цим шансом вже скористався. Україна дотримується міжнародного права, суворо виконуючи положення Женевської конвенції про поводження з військовополоненими, гарантує їм право на життя та гідність», — йдеться у зверненні.

Відео: СтратКом ЗСУ

Для гарантій безпеки під час здачі в полон у ЗСУ порадили довести та проконтролювати рівень засвоєння особовим складом армії рф інструкції здачі в полон.

«Командири та начальники російської окупаційної армії! Ваші підлеглі – не раби. Їхнє право на життя визначене у всіх релігіях світу, гарантоване міжнародним законодавством та вашою ж Конституцією. Врятуйте їхнє життя для майбутнього росії», — звертаються українські військові.

Читайте також: У проєкту «Хочу жити» з’явилися додаткові номери зв’язку – Генштаб

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 25 листопада ліквідували близько 86 150 російських агресорів, при цьому лише за минулу добу — 430 осіб.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Варшаві відбувся показ фільму «Довбуш»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua