News.ua


У Запоріжжі триває пошук людей під завалами будинку

Март 02
23:06 2023


У Запоріжжі на місці ракетного удару рф триває пошук людей під завалами багатоповерхового будинку. Бійці ДСНС встановили освітлювальні вежі.

Про це в Телеграмі повідомляє ГУ ДСНС у Запорізькій області, передає Укрінформ.

«Станом на 21:00 на місці ракетного удару по житловому будинку в м. Запоріжжя продовжуються роботи з пошуку людей під завалами та демонтажу небезпечних елементів будинку. Для освітлення місця проведення аварійно-рятувальних робіт співробітниками ДСНС додатково встановлено 2 освітлювальних вежі», — йдеться у дописі.

Комунальні служби вивезли понад 90 тонн будівельних уламків. Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 74 мешканцям будинку та родичам постраждалих.

Читайте також: На звірячий обстріл росіянами Запоріжжя буде відповідь — Зеленський

Залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру м. Київ, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери.

Загалом до робіт залучено 198 співробітників різних служб та 52 одиниці техніки, з них від ДСНС – 126 рятувальників, 30 одиниць техніки та 2 кінологічні розрахунки.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю: під завалами продовжують шукати людей

Як повідомлялось, вночі 2 березня війська рф завдали ракетного удару по житловому будинку міста Запоріжжя.

Врятовано 11 осіб. З-під завалів зруйнованих будівельних конструкцій деблокували 2 загиблих, 7 людей перебувають в лікарні, ще 10 вважаються безвісти зниклими.

Фото: ДСНС, Телеграм

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак: Очікуємо дуже гарних новин з Європи наприкінці місяця

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua