News.ua


У Харкові ліквідували чотири пожежі, спричинені ворожими обстрілами

Май 31
11:14 2022


У приватному секторі Київського району Харкова рятувальники ліквідували чотири пожежі, що спалахнули внаслідок вчинених російськими військами обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє в Телеграмі.

За даними ДСНС, близько 16:00 30 травня російські війська здійснили черговий обстріл житлових будинків мирних жителів Харкова. Удару зазнав приватний сектор та гаражний кооператив у Київському районі.

Унаслідок обстрілу спалахнули відразу чотири пожежі за різними адресами: вогнем охопило два приватних будинки, господарчу споруду, три гаражні бокси та чотири автомобілі. Загальна площа пожеж становила понад 800 кв. м.

Рятувальники з Київського, Шевченківського та Салтівського районів міста здійснювали гасіння під загрозою повторних обстрілів.

Читайте також: На Харківщині з тимчасово окупованих територій вдалося евакуювати 1500 осіб

За інформацією ДСНС, останній осередок горіння був ліквідований о 19:05.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ворожого обстрілу Київського району Харкова поранень зазнали троє людей, зокрема підліток. Усі потерпілі госпіталізовані.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленая вода в бассейне: как очистить и поддерживать чистоту народными методами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua