News.ua


У Вінниці виділили понад ₴45 мільйонів на облаштування сховищ у школах, садочках та лікарнях – міськрада

Август 26
14:34 2022


Вінницька міська рада 26 серпня на сесії виділила з бюджету громади 45,6 млн грн на додаткове облаштування споруд цивільного захисту у школах, садочках та лікарнях.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Майже 40 млн грн (38 млн 264,7 тис. грн) спрямовано на додаткове облаштування споруд цивільного захисту у школах, садочках та лікарнях відповідно до тих рекомендацій спільних комісій за участі ДСНС, які проводили обстеження закладів», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це робиться для того, щоб належним чином розпочати в онлайн-режимі навчальний рік.

Також відповідно до рішення Оперативного штабу з підготовки до опалювального сезону виділено 7,3 млн грн на закупівлю генераторів для закладів освіти та кабінок санвузлів.

Читайте також: Близько 50% шкіл облаштовані укриттями — Міносвіти

Як повідомлялось, у Вінниці налічується 75 захисних споруд цивільного захисту. У місті створили і запустили у тестовому режимі електронну мапу приміщень для тимчасового перебування населення під час сигналу «Повітряна тривога».

Фото: Вінницька міська рада

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Гороскоп на 1 июля 2024 года для всех знаков зодиака

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua