News.ua


У ТКГ можуть створити «екологічну» робочу групу з міжнародними експертами

Март 03
18:52 2021

Сторони Тристоронньої контактної групи попередньо домовилися про створення робочої групи з моніторингу екологічної ситуації на Донбасі за участю міжнародних експертів та представників ТКГ з економічної підгрупи.

Про це повідомляє українська делегація в ТКГ в Телеграм-каналі, передає Укрінформ.

«Сторонам вдалося попередньо домовитися про створення робочої групи з моніторингу екологічної ситуації в районі конфлікту, до якої мають увійти міжнародні експерти та профільні представники ТКГ (з економічної підгрупи)», — ідеться в повідомленні.

Крім того, українська сторона продовжує наполягати на необхідності досягти домовленості в рамках ТКГ щодо направлення інспекторів МАГАТЕ на тимчасово окуповані території.

Читайте також: Кравчук у ТКГ заявив про загрозу однобічного виходу російської сторони з режиму «тиші»

Як повідомляв Укрінформ, у середу в режимі відеоконференції відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи на рівні глав делегацій.

11 лютого на засіданні Ради безпеки ООН експрезидент, голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив, російські ставленики на тимчасово окупованій території Донбасу, а також безпосередньо Москва уникають вкрай необхідних заходів із запобігання радіоактивному забрудненню на сході України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Євросоюз планує виготовляти 2,5 млн снарядів на рік вже у 2025 році

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua