News.ua


У танкера "тіньового флоту" РФ відмовив двигун: блокував рух протоку Дарданелли

Май 23
14:55 2024

У нафтового танкера тіньового флоту, що перевозив російську нафту, відмовив двигун під час проходження через турецьку протоку Дарданелли, що спричинило тимчасове блокування морського руху.
Про це повідомляє агентство Bloomberg.
Інцидент, пов’язаний з танкером Hera 1, стався біля входу в протоку на північному заході Туреччини о 6:55 ранку, внаслідок чого рух суден у південному напрямку було призупинено на три години, поки тривала рятувальна операція, повідомляють місцеві судноплавні агенти.
Рух у південному напрямку було відновлено о 10 годині ранку за місцевим часом, і наразі танкер поставлено на якірну стоянку. Варто нагадати, що мільйони барелів російської нафти переміщуються по всьому світу — часто через вузькі морські протоки — без чіткого уявлення про те, як вони застраховані.
Судно прямувало до Суецького каналу з вантажем близько 730 000 барелів російської нафти, завантаженої в чорноморському порту Новоросійськ, свідчать дані відстеження суден, зібрані агентством Bloomberg. Згідно з інформацією про судноплавство, отриманою агентством Bloomberg, його кінцевим пунктом призначення є Індія.
Нагадаємо:
Десятки російських нафтових танкерів місяцями простоюють без діла після введення санкцій Мінфіном США, що свідчить про те, що США здатні зруйнувати ланцюжок поставок нафти РФ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія пошкодила газопроводи біля Херсону та у Нікополі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua