News.ua


У США відпочили 12 дітей військових Нацгвардії

Октябрь 14
15:16 2023


Майже два тижні провели у місті Денвер, штат Колорадо, Сполучені Штати Америки, 12 дітей загиблих і поранених військовослужбовців Національної гвардії України на запрошення президента фонду Ukraine Aid Fund.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нацгвардії.

“У рамках відпочинку для дітей було організовано насичену культурну та розважальну програму, яка включала спортивно-розважальні ігри, прогулянки на природі, відвідини Музею селфі, Музею природи та науки, головного міського акваріума, зоопарку міста Денвер”, — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Діти всіх вікових груп дуже потребують підтримки. Що робити дорослим

Видовищною була гра з бейсболу між місцевою командою та командою з міста Лос-Анджелес на стадіоні Крус-Філд, де для дітей була заброньована окрема ложа зі смаколиками.

У США відпочили 12 дітей військових Нацгвардії / Фото: Національна гвардія України

Також незабутньою подією стала подорож на чотири дні до гірськолижного курорту в місті Вейл. Там діти також зустрілись із однолітками у місцевій приватній школі Vail Mountain School та побували на заняттях із математики та англійської мови.

Під час перебування в місті діти проживали в американських сім’ях, де мали змогу не лише практикувати знання англійської, а й відчути та прожити маленьке життя американців.

Як зауважили у Нацгвардії, відзначилась подорож і теплими зустрічами з представниками української діаспори й американцями. Небайдужість американців та їхнє бажання підтримати дітей українських захисників не мали меж.

Читайте також: «Я – багата мама»: мешканка Чугуєва взяла під опіку двох дівчат-підлітків

Так, один із митців прибув на захід, щоб виготовити кожній дитині прикрасу, а фермер подолав 300 миль, аби пригостити дітей персиками з власного саду.

Крім того, сім’я Гінсбургів так щиро пройнялася проєктом, що не лише долучилась фінансово, а й майже увесь час супроводжувала групу та робила все можливе, аби діти були щасливі, задоволені й змогли сповна насолодитись життям під мирним небом.

У Нацгвардії наголосили, що й надалі дбатимуть про соціальний захист військовослужбовців і членів їхніх сімей, забезпечуватимуть допомогу родинам загиблих, поранених, полонених та тих, хто повернувся з полону.

Як повідомляв Укрінформ, на прохання дружини Президента Олени Зеленської щодо організації літнього відпочинку для українських дітей відгукнулися понад 20 держав.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

УПЛ: «Динамо» розгромило «Колос»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua