News.ua


У Слов’янську розібрали зруйнований обстрілом будинок, з-під завалів дістали тіло жінки

Сентябрь 29
18:45 2022


У Слов’янську на Донеччині рятувальники вилучили тіло загиблої жінки з-під завалів зруйнованого внаслідок обстрілу загарбниками 27 вересня житлового будинку.

Про це у Фейсбуці повідомило ГУ ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«У Слов`янську рятувальники провели роботи з розбору завалів 3-поверхового житлового будинку, зруйнованого внаслідок обстрілу 27 вересня. Під час проведення робіт виявлено та вилучено з-під завалів тіло загиблої жінки 1966 р.н.. Проведено розбір 30 тон конструктивних елементів будівлі. Роботи завершені», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У двох містах під Харковом після ракетних обстрілів зникла електроенергія

Як повідомлялося, місто Слов’янськ Донецької області 27 вересня знову зазнало обстрілу з боку російських загарбників, постраждали приватні будинки.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військових, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

В області на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку.

Фото: ДСНС

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У низці областей України оголошена тривога через загрозу балістики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua