News.ua


У Росії перекривають дороги Москва-Ростов після заяв Пригожина – Бі-Бі-Сі

Июнь 24
00:35 2023


Основна траса з Москви до Ростова-на-Дону перекривається російськими силовиками після заяв керівника ПВК «Вагнер» Пригожина, тим часом московське управління ФСБ підняте за тривогою.

Про це повідомляє в п’ятницю російська служба Бі-Бі-Сі із посиланням на джерело, близьке до силових структур Росії, передає Укрінформ.

«На трасі «Дон» (Москва — Вороніж — Ростов-на-Дону) ФСБ за підтримки СОБР (спеціальних загонів швидкого реагування військ нацгвардії) виставляють блокпости», — зазначається в повідомленні. 

Читайте також: Буданов: Тендітна диктатура Путіна впала

При цьому, бійцям відданий наказ відкривати вогонь «у разі виникнення загрози». У соцмережах з’являються фото, де видно БТРи в центрі Ростова біля штабу Південного військового округу.

Тим часом інші ЗМІ додають, що московські силовики приведені у підвищену готовність, а в столиці запроваджується план «Фортеця» для захисту об’єктів МВС.

Читайте також: Проти Пригожина відкрили кримінальну справу через заклик до збройного заколоту

Тим часом, Міністерство оборони України розмістило твітер-повідомлення на офіційній сторонці із написом: «Ми спостерігаємо». 


We are watching.
— Defense of Ukraine (@DefenceU) June 23, 2023

Як повідомлялося, керівник ПВК «Вагнер» Пригожин заявив, що регулярні війська російської армії, підпорядковані Міноборони РФ, вдарили по місцю дислокації «вагнерівців». У Міноборони це заперечили. ФСБ Росії відкрило кримінальну справу проти керівника ПВК «Вагнер» Пригожина через заклик до збройного заколоту.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Нікопольському районі від російських атак — четверо постраждалих за день

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua