News.ua


У різних містах Естонії запускають Український дитячий кіноклуб

Октябрь 09
13:22 2023


Асоціація українських організацій в Естонії запускає в рамках Українського кіноклубу Дитячий кіноклуб, який діятиме в різних містах Естонії.

Як передає Укрінформ, про це Асоціація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Раз на місяць для дітей та дорослих відбуватимуться покази кінострічок та анімаційних фільмів українського виробництва й українською мовою в Таллінні, Тарту, Нарві, Пайде, Пярну й інших містах.

Відкриття дитячого кіноклубу в Естонії відбудеться в Таллінні в кінотеатрі Sõprus (Vana-Posti). 14 жовтня о 16:00 заплановано перший Кінопоказ лицарської фентезі-казки «Джура Королевич».

Показ організовано Асоціацією українських організацій в Естонії разом зі Спілкою української молоді в Естонії та за сприяння Fresh Production Group.

Нагадаємо, у Таллінні Асоціація українських організацій в Естонії провела до Дня захисників України та Дня українського козацтва мистецький вечір «Україна у віршах».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Не гірша за людську. У США винайшли інноваційну електронну шкіру для роботів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua