News.ua


У Празі відбувся мітинг на підтримку України перед посольством РФ

Ноябрь 14
13:07 2023


Перед російським посольством у столиці Чехії у день річниці визволення Херсону від окупації пройшов мітинг на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Чехії.

Зауважується, мітинг зібрала чесько-словацька організація North Atlantic Fella #NAFO, яка бореться з дезінформацією на просторах інтернету по всьому світу.

Цього дня NAFO провели 30 демонстрацій по всьому світу біля посольств РФ, щоб вкотре нагадати світу, що російська війна проти України триває в самому центрі Європи.

Нагадаємо, колектив Посольства України в Чехії на чолі з Тимчасовим повіреним Віталієм Усатим, а також староста Праги 10 Мартін Валович вшанували пам’ять учасника українського руху опору Василя Макуха.

5 листопада виповнилося 55 років від дня, коли український дисидент вчинив акт самоспалення в центрі Києва на знак протесту проти вторгнення радянських військ до Чехословаччини.

Фото: Embassy of Ukraine in Prague / Фейсбук

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Британія збудує перший у Європі завод з виробництва палива для АЕС нового покоління

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua