News.ua


У Китаї шестеро людей загинули через падіння ґрунту й каміння на автобус

Июнь 30
07:08 2023


На південному заході Китаю поблизу міста Чунцин шестеро людей загинули і дев’ять отримали поранення внаслідок викликаного тривалими зливами падіння ґрунту й каміння на проїжджаючий дорогою автобус.

Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Xinhua, передає Укрінформ.

Автобус, що перевозив 19 пасажирів, проїжджав дорогою попід пагорбом, коли його накрила маса ґрунту й каміння, яка раптово відірвалася від схилу й посунулася вниз.

У результаті інциденту шестеро людей загинули, а ще дев’ять отримали поранення. За даними влади, їхньому життю ніщо не загрожує.

Читайте також: У Пакистані зіткнулися два автобуси: десятеро загиблих, понад 40 поранених

Рятувальна операція завершилася, правоохоронці розслідують інцидент і досліджують потенційні небезпеки, аби запобігти подібним трагедіям.

Останніми днями на півдні Китаю тривають майже безперервні сильні дощі, через які зросла загроза повеней у місцевих річках та сходжень ґрунту.

Місцеві метеорологи оголосили жовтий, другий із чотирьох існуючих у Китаї, рівень небезпеки природних катастроф та попередили жителів регіону про необхідність підвищеної уваги до власної безпеки.

Читайте також: В Японії вантажівка зіткнулася з автобусом, п’ятеро загиблих

Як повідомляв Укрінформ, у провінції Сичуань на південному заході Китаю внаслідок викликаних зливами зсувів ґрунту четверо людей загинули і троє вважаються зниклими безвісти.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новая жизнь с понедельника: почему мы не можем измениться

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua