News.ua


У Канаді запустили ініціативу «Серце Свободи» для підтримки організацій, що допомагають українцям

Февраль 15
13:37 2023


У Канаді запустили ініціативу «Серце Свободи», у рамках якої кожен охочий може придбати лайтбокс у синьо-жовтих кольорах, частина коштів від продажу яких буде спрямована організаціям, що допомагають українським біженцям та просувають і захищають українську культуру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті ініціативи.

Зауважується, що яскраве відображення українських синьо-жовтих кольорів слугує нагадуванням про те, що народ України продовжує захищати свій суверенітет та цінності, які є дорогими для кожного з нас.

«Фонд Даниліва розширює свій благодійний мандат для цієї ініціативи. По-перше, зібрані кошти будуть передані благодійним організаціям, які мають на меті допомогти українським біженцям та іммігрантам відновити своє життя в Канаді. По-друге, ми хочемо підтримати українських митців та науковців для збереження та популяризації української культури в Канаді та Україні», – йдеться в повідомленні.

Ініціатива «Серце свободи» була задумана для того, щоб привернути увагу до боротьби українського народу за збереження своєї унікальної ідентичності.

Вартість лайтбокса «Серце Свободи» становить 150 доларів. Деталі доступні за посиланням.

Канадська благодійна організація «Фонд Володимира Джорджа Даниліва» була створена у 2002 році, невдовзі після смерті пана Даниліва у квітні 2002 року, як данина пам’яті людині, яка присвятила значну частину свого часу українській громаді. Джордж Данилів був визнаним українським філантропом, патріотом, юристом і бізнесменом.

Нагадаємо, з початку 2022 року до Канади прибули майже 150 тис. українців, з яких близько 15% – з території США.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ФК «Полісся» зіграв унічию із «Зореюю» у чемпіонаті Ураїни з футболу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua