News.ua


У Франції назвали обстріл лікарні у Дніпрі воєнним злочином, що не може залишитися безкарними

Май 26
17:38 2023

Франція засудила обстріли Росією території України, зокрема лікарні у Дніпрі, назвавши їх воєнними злочинами, які не можуть залишитися безкарними.

Про це йдеться у заяві МЗС Франції, передає Укрінформ з посиланням на CNN.

У французькому зовнішньополітичному відомстві наголосили, що ракетні обстріли та атаки безпілотників по Києву та Харківській і Дніпропетровській областях знову навмисно націлені на цивільні об’єкти, що «є грубим порушенням міжнародного гуманітарного права».

Читайте також: У Дніпрі оголосили день жалоби за загиблими

Як повідомляв Укрінформ, уранці 26 травня російські війська завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у медзаклад, де надають допомогу людям із психічними захворюваннями, та ветеринарну клініку. Виникла пожежа загальною площею 1,2 тис. кв. м, наразі її ліквідовано. Кількість постраждалих сягнула 30 осіб, серед яких двоє дітей. Загинуло щонайменше дві особи.

Внаслідок ракетної атаки постраждали також навчальні заклади і стадіон.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сервіс YouTube додасть рекламу під час пауз відео

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua