News.ua


У двох районах Харкова частково немає електроенергії

Сентябрь 14
18:47 2022


У Харкові після російських обстрілів і виходу з ладу резервної лінії енергозабезпечення частково ще відсутня електроенергія у двох районах міста.

Про це повідомив в ефірі марафону «Єдині новини» Харківський міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

«На сьогодні частково залишаються не підключеними до електроенергії два райони – це Холодногірський і Новобаварський. Але електрики обіцяють нам до п’ятниці, максимум до суботи, подати електроенергію», — сказав Терехов.

Він зауважив, що енергетики працюють цілодобово, але після таких пошкоджень мереж ситуація складна, однак контрольована.

Загалом у місті є світло, водопостачання, ходить наземний громадський електротранспорт і функціонує метро.

«Ніякої паніки в місті немає й не було. Навпаки. Всі сконцентровані, зібрані, всі розуміють, що триває війна», — сказав Терехов.

Читайте також: Українці будуть забезпечені електрикою за всіх сценаріїв опалювального сезону — Укренерго

Як повідомлялося, внаслідок масованих ударів рф 11 вересня було знеструмлено 40 підстанцій різної напруги; загинули четверо енергетиків. Без електропостачання на деякий час залишилися жителі Харківської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Сумської областей.

Електропостачання, поступово відновлене в Харкові та області, вдень 12 вересня після чергового обстрілу міста знову зникло. Енергетики також його поступово відновили. Однак уранці 13 вересня через вихід із ладу резервної лінії електроенергії не стало в Харкові та частині області.

Читайте також: Укренерго мобілізувало всі резерви для відновлення енергопостачання в Харкові

Станом на 12 годину 14 вересня, в Укренерго повідомили про відновлення двох магістральних ліній електропостачання Харкова.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Чиновник Кабмина не задекларировал имущество в Дубае на $330 тысяч

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua