News.ua


У Дніпрі завершують великий проєкт міської дитячої лікарні — мер

Ноябрь 25
12:29 2023


У Дніпрі наразі завершують великий проєкт міської дитячої лікарні, де є потужна реабілітаційна база та повністю безбар’єрний простір.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

«У це важко повірити, але під час повномасштабної війни ми завершуємо великий проєкт міської дитячої лікарні. Де палати та кабінети зроблені так, що від них не віє сумом і відчаєм. Де є потужна реабілітаційна база та повністю безбар’єрний простір», — написав мер.

Він зауважив, що в новій лікарні важлива кожна деталь — від шпалер із пташечками і кахлів із зебрами до найсучаснішого медобладнання і великого басейну, душів Шарко, різноманітних тренажерів і навіть соляної кімнати.

«Подивіться на це самі. У всій країні, мабуть, буде важко знайти щось подібне», — наголосив Філатов та подякував Президенту України, голові Дніпровської ОВА, усім лікарям, які ретельно підготували свої бачення і технічні завдання, архітекторам, які створили образ цих ідей, та будівельникам, які втілили його у життя.

Читайте також: У Вінниці онкоцентр отримав від меценатів з Німеччини обладнання для лікарняних палат

«Це приклад здорової роботи державної машини. Від центральної влади та місцевого самоврядування до простого робітника, який збирає меблі у вже фактично добудованій лікарні. Бо лише коли кожен працює на совість – тоді буде результат», — підкреслив Філатов.

У наступному своєму пості у Телеграмі він опублікував фотографії та відео нової, відбудованої дитячої лікарні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Наступний Саміт миру можуть провести до президентських виборів у США — глава МЗС Швейцарії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua