News.ua


У деокупованих населених пунктах Донеччини відновили виплату пенсій – Зеленський

Октябрь 05
23:31 2022


У деокупованих містах Лиман і Святогірськ, а також селищі міського типу Ярова в Донецькій області відновлено виплату пенсій.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні (5 жовтня – ред.) в Лимані, Святогірську і Яровій Донецької області додалася ще одна ознака повернення нормального життя – ми відновили там виплату пенсій. Видаємо й продуктові набори, гуманітарну допомогу. Повернення українського прапора означає, що й для Донбасу, і для всіх інших територій, які були тимчасово окуповані росією, знову стає можливим спокійне й соціально забезпечене життя», – зазначив Глава Української держави.

Читайте також: Мешканці звільненого Лиману отримали перші пенсії та разові виплати

Як повідомлялося, 12 вересня було підтверджено звільнення від росіян Святогірська. 2 жовтня українські війська звільнили Лиман.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кабмін звільнив трьох заступників Кубракова

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua