News.ua


У Чернівцях для ветеранів війни оновили кабінет реадаптації та реінтеграції

Сентябрь 25
18:39 2023


У Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни оновили кабінет реадаптації та реінтеграції, в якому військові та ветерани можуть набратися сил, отримати психологічну підтримку та емоційне розвантаження.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Чернівецької облради, передає Укрінформ.

“Кабінет реадаптації та реінтеграції оновили в Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що облаштовували кабінет власними силами та за допомогою волонтерів. Особливу увагу звертали на кольорове оформлення, адже саме барви створюють необхідну атмосферу. В оформленні простору обрали поєднання жовто-блакитного та червоно-чорного кольорів, оскільки воно сприяє хорошому психоемоційному стану.

Читайте також: На Сумщині створюють унікальний центр реабілітації ветеранів ЗСУ

В облраді поінформували, що в кабінеті спеціалісти госпіталю надають індивідуальні та групові консультації, проводять інформаційно-мотиваційну роботу, організовують групи підтримки для військових та їхніх рідних.

Як повідомляв Укрінформ, волонтери з Чернівців спільно із медиками закупили автобус, який переобладнають у мобільну стоматологію. Її відправлять у прифронтову зону для лікування військових.

Фото: Чернівецька облрада

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

що обіцяв та як працював президент Зеленський

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua