News.ua


У Болгарії через снігопад загинули двоє людей

Ноябрь 27
00:21 2023


У Болгарії внаслідок сильного снігопаду в ДТП загинули двоє людей, ще 36 зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

У Болгарії внаслідок негоди у неділю змусили уряд запровадити надзвичайну ситуацію в значній частині країни. Прем’єр-міністр Нікол Денков сказав, що у неділю понад 1000 населених пунктів, переважно на північному сході Болгарії, були знеструмлені.

За останню добу в країні внаслідок дорожньо-транспортних пригод загинули двоє людей і ще 36 зазнали поранень. Сильний вітер також призвів до блокування доріг, спричинив ДТП, повалив дерева і пошкодив лінії електропередач, зазначив Денков.

У сусідній Румунії червоний рівень метеорологічного попередження був оголошений у чотирьох східних округах, де, за прогнозами, очікується вітер швидкістю 100 км/год, повідомили у Національному метеорологічному управлінні.

Читайте також: Майже пів мільйона осіб в окупованому Криму залишилися без світла

Міністр енергетики Румунії заявив, що понад 400 населених пунктів зазнали відключень електроенергії через негоду, тоді як у Службі надзвичайних ситуацій розповіли про закриті національні та місцеві дороги у чотирьох округах.

У Молдові, як пише NewsMaker, в неділю через снігопад у Ніспоренському районі в ДТП загинула одна людина. У поліції повідомили, що причиною смертельної аварії могло бути те, що водій не змінив усі шини на зимові.

Автомобіль Volkswagen з’їхав із траси, перевернувся і врізався в дерево, внаслідок чого один із пасажирів загинув на місці, ще двох було госпіталізовано із різними травмами.

Читайте також: У низці населених пунктів Криму — проблеми з електропостачанням і водою

Пізніше того ж дня в Оргєєвському районі в Молдови сталась ще одна фатальна ДТП. Водій Volkswagen врізався у дерево після того, як його авто занесло на повороті. У результаті інциденту загинула 40-річна жінка, інші двоє пасажирів були доставлені в лікарню.

Як повідомлялося, у Молдові діє помаранчевий код метеонебезпеки через сильний вітер і сніг. На дорогах можлива ожеледиця. Прикордонна служба Молдови попередила у неділю про перебої у роботі контрольно-пропускних пунктів через негоду.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Розробники не поспішають використовувати нову систему платежів каталога App Store

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua