News.ua


Світоліна розгромила росіянку Потапову на старті турніру WTA у Монтерреї

Март 02
06:10 2022


Перша «ракетка» України Еліна Світоліна вийшла до друго кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Abierto GNP Seguros у Монтерреї (Мексика) із призовим фондом $239,477 тис.

У стартовому колі змагань посіяна під першим номером Світоліна за 1 годину завдала поразки росіянці Анастасії Потаповій — 6:2, 6:1, передає Укрінформ.

Зазначимо, що суперниця Еліни виступала без прапора своєї країни та її літерних позначень. Міжнародна тенісна федерація (ITF) призупинила членство Росії, а також Білорусі в ITF у зв’язку з воєнною агресією цих країн проти України.

Путівку до чвертьфіналу турніру в Монтерреї Світоліна розіграє з Вікторією Томовою з Болгарії, яка обіграла француженку Діану Паррі — 6:4, 6:0.

Читайте також: Світоліна свої призові направить українській армії

Нагадаємо, Еліна Світоліна заявила, що перераховуватиме всі призові, отримані на турнірах, на підтримку української армії.

Фото: ЕРА/UPG.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Apple може показати власний штучний інтелект на майбутній презентації

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua