News.ua


Статки Цукерберга за 13 місяців упали на понад $100 мільярдів – Bloomberg

Октябрь 27
19:19 2022


Статки власника корпорації Meta Марка Цукерберга з вересня минулого року скоротилися майже на 104 мільярди доларів США.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

Зокрема, за даними Bloomberg Billionaires Index, 38-річний Цукерберг нині має чистий капітал у розмірі 38,1 мільярда доларів, що є приголомшливим падінням порівняно з піком у 142 мільярди доларів у вересні 2021 року.

Дохід компанії Meta впав на 4,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року, і падіння спостерігається вже два квартали поспіль. Крім того, корпорація, яка володіє платформами соціальних мереж Facebook та Instagram, стикається з масштабними витратами, оскільки вкладає значні кошти у свою версію «віртуальної реальності».

Читайте також: Блокування Google і Meta українських акаунтів: петиція до Зеленського зібрала необхідні голоси

Зазначається, що Цукерберг, який не так давно посідав третє місце у списку найбагатших людей світу, поступаючись лише Джеффу Безосу та Біллу Гейтсу, наразі опустився на 23-тю сходинку у рейтингу мільярдерів Bloomberg.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні Марк Цукерберг уперше презентував свого аватара з ногами у створеному ним метавсесвіті.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что такое супергонорея и чем она опасна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua