News.ua


США — у підвищеній готовності через загрозу атаки Ірану на ізраїльські або американські об’єкти

Апрель 06
12:53 2024


Сполучені Штати готуються до можливої атаки Ірану на ізраїльські або американські об’єкти в регіоні у відповідь на нещодавній удар Ізраїлю по іранському посольству в Сирії .

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

«Ми, безумовно, перебуваємо у стані підвищеної пильності», — заявив у п’ятницю американський чиновник, підтверджуючи повідомлення ЗМІ про те, що атака може статися наступного тижня.

Президент США Джо Байден обговорив загрозу з боку Ірану в телефонній розмові в четвер з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу. В адміністрації Байдена заявили, що дві країни перебувають у регулярному і безперервному контакті, а «США повністю підтримують захист Ізраїлю від загроз з боку Ірану».

Читайте також: В Ізраїлі блокують сигнал GPS через загрозу атаки Ірану

Як повідомляв Укрінформ, 1 квітня ізраїльські військові літаки завдали удару по посольству Ірану в Дамаску, в результаті загинув іранський військовий командир.

Іран заявив, що залишає за собою право «на рішучу відповідь».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Lenovo подвоїла прибуток та каже, що змогла скористатися можливостями для зростання завдяки ШІ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua