News.ua


Шмигаль передав послам країн G7 концепт посилення стійкості демократії в Україні

Октябрь 03
20:54 2023


Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль передав Концепт посилення стійкості демократії в Україні послам країн G7.

Про це очільник українського уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Концепт є частиною майбутньої Української доктрини, засади якої окреслив Президент Володимир Зеленський. На додаток до Концепту формуємо всеохопний План реформ, куди маємо закласти важливі цілі: розвиток державних інституцій, розвиток конкурентної економіки та зміцнення взаємодії між державою, бізнес-середовищем і громадянським суспільством», — зазначив Шмигаль.

За його словами, українська влада прагне зібрати та пріоритезувати всі необхідні реформи, включно з пропозиціями партнерів щодо змін і трансформацій України в один документ — План реформ до 2027 року.

Читайте також: Уряд починає роботу над єдиним планом реформ до 2027 року — Прем’єр

«Під час зустрічі обговорили продовження прямої бюджетної підтримки з боку наших партнерів. Також порушив питання необхідності конфіскації заморожених російських активів і їх передачі на відновлення України», — йдеться у дописі Шмигаля.

Як повідомлялося, 28 вересня Шмигаль під час зустрічі із послом США Бріджит Брінк передав американській стороні Концепт посилення стійкості демократії в Україні.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський назвав основні питання для обговорення на Саміті миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua