News.ua


Шмигаль і Сунак обговорили підготовку до Конференції з питань відновлення України

Май 06
10:06 2023


Прем’єр-міністри України та Великої Британії Денис Шмигаль і Ріші Сунак обговорили підготовку до Конференції з питань відновлення України, що відбудеться цьогоріч у Лондоні.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль повідомив у Телеграмі.

«Поспілкувався в Лондоні з Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Обговорили підтримку України в євроатлантичному напрямку», зазначив він і висловив вдячність Британії за готовність сприяти руху України до НАТО.

Як зауважив Шмигаль, сторони «зосередили увагу на підготовці до Конференції з питань відновлення України, що відбудеться цьогоріч у Лондоні».

«Плануємо зробити акцент на таких питаннях: швидке відновлення, конфіскація російських активів, страхування воєнних ризиків, залучення до відновлення приватного бізнесу та реалізація реформ», — повідомив він.

Читайте також: Шмигаль обговорив із главою МЗС Британії пріоритети відновлення України

Очільник уряду наголосив, що завдяки непорушній підтримці партнерів «вистоїмо, переможемо, відбудуємо».

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, який разом із дружиною Президента України Оленою Зеленською перебуває у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, провів у Лондоні низку важливих зустрічей напередодні участі у церемонії коронації Його Величності Чарльза ІІІ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Війська РФ обстріляли амбулаторію у Золотій Балці на Херсонщині

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua