News.ua


російські війська після відступу обстрілюють Херсон з «Градів» — Міноборони Британії

Ноябрь 28
09:12 2022


Визволений українськими військами 11 листопада Херсон щодня зазнає обстрілів російської артилерії, зокрема із РСЗВ “Град”.

Про це з посиланням на розвідку повідомляє в понеділок Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Як зазначається, лише 24 листопада у місті загинули 10 людей. 27 листопада у цьому районі було зареєстровано 54 обстріли.

У британському Міноборони зауважують, що місто вразливе, бо залишається в межах досяжності більшості російських артилерійських систем, які тепер ведуть вогонь зі східного берега річки Дніпро, з тилу нещодавно укріплених оборонних рубежів.

Читайте також: росія навряд чи спроможна захопити всю Донецьку область – розвідка Британії

«Більшість руйнувань, ймовірно, завдано Херсону в результаті використання росією реактивних систем залпового вогню, в основному систем БМ-21 «Град», — йдеться у зведенні.

Як повідомлялося, 11 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що Херсон повернувся під контроль України. Після відступу з міста російські війська продовжують обстрілювати його з лівого берега Дніпра.

Читайте також: У Херсон прибувають конвої гуманітарної допомоги з різних областей

Наразі Херсон почали підключати до енергопостачання. Вже забезпечені електроенергією об’єкти критичної інфраструктури і дві лікарні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Finnair , GPS |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua