News.ua


Резніков зустрівся з американськими конгресменами

Январь 28
02:47 2022

Міністр оборони Олексій Резніков провів зустріч із двопартійною делегацією Конгресу США, яка перебуває з візитом у нашій країні.

Як передає Укрінформ, про це Резніков повідомив у Фейсбуці.

“Мав за честь сьогодні вітати двопартійну делегацію Конгресу США в Міністерстві оборони України. Наша єдність  наша сила!”, — написав міністр.

За словами Резнікова, продуктивне спілкування з американськими конгресменами “дає надію очікувати нових правових важелів США для стримування російської агресії”.

Читайте також: Резніков: Головна мета Кремля — створення хаосу та зміна влади в Україні

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня делегація конгресменів на чолі з головою комітету в закордонних справах Палати представників США Грегорі Міксом вирушила з візитами до Брюсселя і Києва.

В Україні американські законодавці проводять зустрічі з представниками влади. У центрі уваги — ситуація у сфері безпеки, посилення підтримки суверенітету й територіальної цілісності України з боку США.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Заклади «первинки» у двадцяти областях отримали 75 електрокарів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua