News.ua


Резніков: 98% розмов із Президентом присвячені забезпеченню ЗСУ

Август 28
20:42 2023

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що 98% спілкування з Президентом Володимиром Зеленським присвячене саме забезпеченню Збройних Сил України.

Про це Резніков сказав на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«98% нашого спілкування присвячене забезпеченню ЗСУ. І 2%, можливо 5% — це майбутнє, що ми будемо робити після перемоги, як це буде виглядати. …Ми багато чого обговорюємо з ним», — сказав Резніков.

Він зазначив, що з Президентом обговорює і реформи, і резонансні справи.

«Я надсилаю кожну публікацію, і надаю своє пояснення, розказую, надаю документи. …Він точно знає, що я не просився на цю посаду, а навпаки відмовляв його від цього призначення. Він точно знає, скільки і що я зробив. Якщо він доручить інший якийсь важливий проєкт, то я з радістю погоджусь», — сказав міністр.

Читайте також: З 2023 року контракти на форму для армії укладають тільки з українськими виробниками — Резніков

Як повідомлялося, міністр оборони Олексій Резніков заявив про готовність піти у відставку, якщо підтвердиться факт поставки літніх курток замість зимових.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Прикордонники знищили замасковану позицію ворога на Запорізькому напрямку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua