News.ua


Рада сьогодні не розглядатиме законопроєкт про зміни до Податкового кодексу — депутат

Сентябрь 24
07:45 2021

Верховна Рада на засіданні в четвер не буде розглядати законопроєкт №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради повідомив голова фракції «Голос» Ярослав Железняк за результатами наради керівництва парламенту та голів депутатських фракцій, передає кореспондент Укрінформу.

«Як було анонсовано, 5600 сьогодні не буде розглядатися», — поінформував він.

Депутат також розповів, що в ході наради парламентарії дискутують про те, щоб не було порушення Регламенту під час розгляду законопроєкту №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)».

Читайте також: «Слуга народу» збирає підписи для розгляду законопроєкту про податкові зміни за спецпроцедурою

За словами Железняка, «виглядає так», що законопроєкт 5599 буде ухвалений.

Як повідомляв Укрінформ, у порядку денному пленарного засідання Верховної Ради передбачено розгляд законопроєктів №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» та №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Читайте також: Разумков не пов’язує замах на Шефіра із боротьбою проти олігархів

Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив перерву у пленарному засіданні парламенту і покликав на нараду керівників депутатських фракцій.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что посмотреть в кино: премьеры недели 30 мая-5 июня 2024 года

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua